Word lid!

Eens gratis proberen…

Wil je weten of Chiro Bethanie iets voor jou is? Dan ben je zondag welkom om eens een keertje te komen proberen. De leiding staat iedere week aan de chiropoort om ouders en leden te verwelkomen. Als je dan vragen hebt, staan we klaar om ze te beantwoorden.

Kijk op onze kalender of in het Peeïkske om te weten te komen wanneer het juist chiro is voor elke afdeling. In de zomermaanden, juli en augustus, is het doorgaans geen werking. Het nieuwe werkjaar start begin september. De exacte datum zal op de website worden aangekondigd.

Lid worden

Als je dan zin hebt om lid te worden, kan je een afspraak maken met de afdelingsleiding voor een huisbezoek. De afdelingsleiding zal dan een bezoekje brengen om meer uitleg te geven over de afdeling van uw kind, het chiro-uniform, het  lidgeld, e.d.

Als je natuurlijk al helemaal zeker bent dat je naar de chiro wil komen kan je natuurlijk al je gegevens doorgeven zodat we je op de hoogte kunnen houden van alles wat er in de chiro gebeurt. En als je ons helemaal fantastisch vindt kan je ook onze facebookpagina liken zodat je ook langs daar alle nodige informatie kan ontvangen.

Lidgeld

Elk kind betaalt 45 euro lidgeld.

Waar dient dit voor?

  • Een deel hiervan dient om uw kind te verzekeren.
  • Het andere deel wordt gebruikt voor het aankopen van spelmateriaal.

Hoe betalen?

  • Storting op het volgend rekening nummer: BE40 9797 8946 9463 met vermelding van “Naam – Afdeling”