Leiding

Wie?

Billie, Eleni, Elise, Flore, Gijs, Helena, Jef, Joris, Kato, Katrijn, Lars, Lukas, Lies L, Lies P, Loic, Lore, Michiel, Mira, Nelle, Toon, Vic, Warre & Yenthe

Wat doen ze?

Zij zijn de leiding van Chiro Bethanie en verzorgen in eerste instantie de afdelingswerkingen op zondagmiddag. Daarbij organiseren ze doorheen het jaar een hele waaier extra activiteiten zoals oa. opendeurdag, christus koning, kerstmarkt, schaatsen, afdelingsweekends, BBQ, etc. In de grote vakantie (juli) organiseren ze tevens een 10-daags bivak voor de gehele chiro.

Contact

leiding@chirobethanie.be

Leidingsteken

Leidingsboom (zie tekening)

leidingsboom

Groepsleiding

De groepsleiding is 1 of meerdere personen van de leiding die bovenop de leidingstaken zich inzet voor een goede sfeer en verloop binnen de leidingsploeg. Tevens fungeert hij/zij ook als centraal aanspreekpunt naar ouders en anderen toe.

Wie?

Billie, LarsLukas

Contact

gl@chirobethanie.be

Volwassen begeleiding

Volwassen begeleiding is zoals de term zelf al laat blijken 1 of meerdere volwassenen – doorgaans ouders van leden – die mede aanwezig zijn op alle vergaderingen en zodoende hun mature visie op sommige zaken kunnen toelichten. Doorgaans zet hij/zij zich ook in – samen met de groepsleiding – voor een goede sfeer en verloop binnen de leidingsploeg. Ook fungeert hij/zij als aanspreekpunt naar ouders en anderen toe.

Wie? 

Connie

Contact

vb@chirobethanie.be