Chiro Bethanie kosteloos steunen?

Opdat wij ons inschrijvingsgeld laag kunnen houden, organiseren wij geregeld activiteiten zoals Olé Pistolé, Burgerecht, de BBQ, …, om onze kas te spijzen. Je kan echter ook gemakkelijk van thuis uit ons een duwtje in de rug geven, zonder dat jullie daar zelf voor moeten betalen! Dit gaat op 2 verschillende manieren:

Trooper

Trooper.be is een website waarop iedereen aankopen kan doen bij CoolBlue,
Booking.com, AS Adventure, en nog zoveel meer! Wij verdienen een procentje op de aankopen die jij doet, zonder dat je een cent meer hoeft te betalen. In totaal zijn er tientallen webshops inbegrepen van verschillende winkels, pretparken, reisorganisaties, enzovoort. Je kan in je internetbrowser de Trooperbot installeren, die je een seintje geeft wanneer je een webshop binnen gaat die met Trooper samenwerkt. Zo vergeet je nooit aan ons te denken! Installeer hem hier.

 

Decathlon 

Je kan ons ook steunen via Decathlon! Telkens als jullie iets bij Decathlon kopen, kunnen wij ook punten verdienen dankzij jullie aankoop. Bij Decathlon wordt dit allemaal automatisch geregeld via de Decathlon kaart. Indien je er een hebt, is het voldoende om het formulier in te vullen. En het is zelfs voordelig voor jullie! Bij de registratie krijgen jullie eenmalig een welkomstgeschenk van 400 punten. Jullie verdienen nog steeds evenveel punten als anders, wij krijgen er simpelweg ook, waarmee we dan spelmateriaal kunnen aankopen.

Alvast bedankt voor jullie steun!