Pxke november

Hoi iedereen,

In de bijlage vinden jullie het nieuwe pxke voor november met zoals altijd het programma voor je afdeling en nog een heleboel meer! Wist je bijvoorbeeld dat er keiveel wist-je-datjes in het pxke staan waar wel eens iets nuttigs in staat?
Belangrijk voor November zijn er natuurlijk ook nog wat belangrijke data en andere mededelingen:
Het wordt al weer een beetje kouder daarom vragen wij aan alle ouders en leden om toch zeker een jas mee te nemen want tegen 5 uur kan het al flink afkoelen.
19 november is het ook werkdag op onze chiro, daarop doen wij 2 maal per jaar een groot onderhoud van onze lokalen en terrein zodat alles veilig en (een beetje) proper blijft. Iedereen is zeker welkom om te komen helpen meer informatie vindt u binnenin het pxke. Op voorhand inschrijven is handig maar zeker geen must.
20 november is het dan weer christus koning het nationale chirofeest, het zal dan dus chiro zijn van 10 tot 5 maar er volgt nog meer info later deze maand.
Wij hebben ook een nieuwe facebookpagina waarlangs ook alle informatie wordt doorgegeven u kan ons vinden op: https://www.facebook.com/chirobethanie/
Klik dus hier voor weeral een geweldig pxke.
Super enthousiaste chirogroetjes,
De leiding