Pxke maart

Hallo iedereen en (bijna) welkom in maart,

ook deze maand staat er weer heel wat te gebeuren op de chiro. Zo gaat de leiding op teambuilding in het eerste weekend waardoor er een paar speciale gasten de chiro zullen overnemen voor één zondag.

In het tweede weekend is het geen chiro want op zaterdag 7 maart openen wij al voor de 6de keer ons Burgerecht. Mocht u nog niet ingeschreven zijn dan kan u dat doen via deze link: https://forms.gle/EB6LFGUEhDKw8aQf9

In het derde weekend van deze maand is het voor een heleboel afdelingen chiro van 10 tot 5. Zondag 22 maart is het dan nog eens een ‘gewone’ zondag.

Last but not least hebben we dan nog het weekend van 27-28-29 maart. In dit weekend is het ten eerste gewoon chiro, maar ten tweede ook werkdag op zaterdag 28 maart. Dus als u graag eens de handen uit de mouwen steekt om de lokalen mee wat te onderhouden bent u zeker welkom vanaf 10 uur ‘s ochtends. Diezelfde avond nog houden onze aspiranten hun eerste Aspirelli, dus als u honger heeft gekregen van al het werk op de werkdag is dit het ideale evenement om uw dagje chiro af te sluiten.

Groetjes van de leidingsploeg en tot zondag!