Zipmoment

Zoals in het pxke beloofd volgt hier nog wat info over het ZIP-moment.

Op zondag 17 mei organiseert Gewest ZIP hun jaarlijks ZIP-moment, dit jaar met de naam ZIPnormous. Op deze dag komen honderden chiroleden en -leiding uit Brasschaat, Ekerendonk, Merksem, Schoten en Sint-Job samen om een heerlijke namiddag te beleven met leeftijdsgenoten en gelijkgezinden…
We worden met de hele chiro om 13.45u in Hof de Bist te Ekeren verwacht. Dan begint de spelnamiddag met een startshow en om 17u is het einde van deze dag voorzien met een korte slotshow waarop ouders welkom zijn om het resultaat van een namiddag vol competitie, plezier en goesting te bekijken.

Hoe gaan we daar naartoe?

– Ribbels, mazzels en rakwi’s verwachten we op de parking (naast de taverne) om 13.30u. Jullie mogen weer opgehaald worden om 17u waar mama en papa dus ook naar de slotshow mogen komen kijken.
– Tito’s, keti’s en aspiranten rijden samen met de fiets tot daar en verzamelen om 12.45u aan de chiro. Na afloop fietsen we ook samen weer richting Brasschaat (en mogen jullie onderweg afslaan naar huis).

Je hoeft vandaag geen vieruurtje mee te brengen, daar wordt voor gezorgd! smile-emoticon Een flesje water in je binnenzak kan misschien wel handig zijn…

Tot volgende zondag!!

Chiro-groeten,
de leiding