Kamp Schoonaarde

Beste ouders van onze allerliefste leden, 
In deze mail vind u nog heel wat belangrijke info terug over het vertrek en de aankomst. Moesten jullie nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons nog te contacteren op leiding@chirobethanie.be
VERTREK 
Onze RIBBELS worden verwacht op 24/07 om 11u30 op de kampplaats (Het adres hiervoor is: Bivakhoeve Schoonaarde, Langestraat 9, 9200 Dendermonde)


De MAZZELS en de RAKWI’S vertrekken op 21/07 met de trein in KAPELLEN. Jullie worden verwacht om 9u30 ‘s morgens aan het station van Kapellen! Wees aub op tijd, de trein wacht jammer genoeg niet. 

De TITO’S, KETI’S en ASPI’S vertrekken ook op 21/07, maar met de fiets. Jullie worden verwacht om 9u ‘s morgens aan de kerk van den Bethanie. 
Wat mag je niet vergeten onderweg? –> veel drinken en een lunchpakket


TERUG NAAR HUIS
Op 31/07 komen we jammer genoeg terug naar huis. 
De RIBBELS, MAZZELS, RAKWI’S en TITO’S doen dit met de trein en komen  om 14u24 terug aan in Kapellen. Dan mogen jullie ons  komen ophalen, om dan naar de chiro te rijden en de bagage op te halen.
De KETI’S en de ASPI’S springen met volle moed terug op hun fiets en zullen ongeveer aankomen op de chiro tussen 16u en  17u. 

HELPENDE HANDEN
Bij een aantal zaken hebben we nog hulp nodig. Kan en wil je komen helpen bij een van de onderstaande zaken, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar ribbel@chirobethanie.be
Op 21 juli moeten wij onze kampplaats wat inrichten en opbouwen, hiervoor is vanaf 14u00 alle hulp welkom! Op die manier beginnen wij heel vlot en snel aan 10 dagen plezier.
Natuurlijk mogen jullie dan ‘s avonds een lekkere maaltijd van onze kookploeg mee genieten, we sturen jullie niet met een lege maag naar huis! Het adres hiervoor is: Bivakhoeve Schoonaarde, Langestraat 9, 9200 Dendermonde. Op 21 juli zullen ook de vermoeide fietsen van nog meer vermoeide tito’s reeds terug op de chiro aankomen. Deze rijden met onze camion ‘s avonds terug naar huis. Hiervoor zijn helpende handen nodig om de fietsen over te laden op de chiro. Het uur wordt de dag zelf gecommuniceerd via facebook, mail, sms… zodat iedereen weet hoe laat de camion zal aankomen!
Ten slotte is er ook het einde van het kamp…Op 31 juli komt de camion van de gemeente reeds op de chiro om 12u30. Hierin steken we zoveel mogelijk bagage, dat laadt makkelijk uit, en hoeft niet op een juiste plaats weggelegd te worden!
Een uurtje later (13u30) zal normaal ook de grote camion aankomen, die natuurlijk ook (veel/sterke) helpende handen kan gebruiken om leeg te geraken! 
Dat was al de info! Wij hebben er alvast super veel zin in! Hopelijk jullie ook! 
Tot zondag! 
Groetjes,de leidingsploeg