Home


Begin werkjaar 2017-2018

Dag beste leden/ouders/sympathisanten/... Jammer genoeg begint over een paar dagen het nieuwe schooljaar terug, maar gelukkig geldt hetzelfde voor de Chiro! Hier zijn al een paar eerste data voor dit jaar:

  • Zondag 3/9: Vandaag staan wij op de dorpsdag van Brasschaat, kom gerust eens een kijkje nemen als je wil! (meer info op ons facebook event!)
  • Zondag 10/9: Helaas, niets te doen vandaag, deze week nog geen Chiro...
  • Zondag 17/9: Vandaag beginnen we er terug aan, met onze overgang! We komen zoals gewoonlijk om 14h samen, met om 16:30h de bekendmaking van de  nieuwe leidingsverdeling. Geïnteresseerde ouders/oud-leiding/... zijn ook welkom vanaf 16h om deze bekendmaking mee bij te wonen.
  • Zondag 24/9: Vandaag is onze eerste normale Chiro zondag, in onze (nieuwe) afdelingen en met onze (nieuwe) leiding. Chiro van 14h-17h.
  • Vanaf de volgende maand zullen jullie normaal gezien terug alle nodige info ontvangen via ons pxke. Dit verschijnt ook altijd hier op onze site.
Voor nieuwe leden die eens willen komen proberen in onze Chiro zegt de overgang op 17/9 waarschijnlijk niet zo veel, maar zij zijn vanaf zondag 24/9 zeker van harte welkom! Mochten jullie nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje (contact), of kom langs op de dorpsdag! Tot binnenkort! Groeten Erik

no comments


Decathlon

Beste ouders, leden en sympathisanten

Sommigen onder jullie kennen waarschijnlijk wel het systeem dat A.S. Adventure had, waarbij je je lidkaart kon laten zien als je iets aankocht, en dan kregen wij ieder jaar een bon waarmee wij dan materiaal konden kopen e.d.

Blijkbaar heeft Decathlon ook zo’n systeem, en dan zelfs nog gemakkelijker!
Bij Decathlon wordt dit allemaal automatisch geregeld via de Decathlon kaart, het is voldoende om dit formulier in te vullen, verder hoeven jullie niets te doen.

En het is zelfs voordelig voor jullie!
Bij de registratie krijgen jullie eenmalig een welkomstgeschenk met 400 punten in.
Verder krijgen wij dan punten op onze Chiro Decathlon kaart voor iedere aankoop die jullie doen met jullie kaart. Deze punten worden dan door ons ingezet om materiaal te kopen om elke zondag nog leuker te maken!

Alvast bedankt!

De Leidingdecat_logo_antwerpen_2015

no comments