Home


Pxke november

Hoi iedereen, ook de chiro is er deze maand weer helemaal bij met een gloednieuw pxke en dus ook een paar belangrijke data deze maand. Ten eerste 5 november is het geen chiro, oooooooooooooh¬†ūüėĘ Ten tweede is het 25 november werkdag. Onze lokalen blijven er natuurlijk niet vanzelf zo spetterend uitzien. Daarom vragen we in plaats van heel veel van uw geld een klein beetje tijd om mee onze lokalen te onderhouden. Meer info vind je in het pxke. En ten derde is het dan ook nog eens 26 november Christus Koning. De voorbereiding daarvoor is nog volop bezig maar we weten al wel dat het keiplezant wordt, een hele dag gaat duren en dat er nog een brief over volgt. Als je dat dan allemaal gelezen hebt vindt je¬†hier¬†het nieuwe pxke. Groetjes, de leiding

no comments


Pxke oktober

Welkom allemaal in het nieuwe chirojaar, we vliegen er deze maan gelijk in met 4 zondagen en ons geweldige ontbijt/lunch, Ol√© Pistol√© en de diamiddag. Als je naar Ol√© Pistol√© komt vergeet je dan zeker niet in te schrijven via¬† deze link. Dus als je wil ontdekken wat we nog allemaal gaan doen deze maand, download dan snel even het pxke.¬†Als je naar de chiro blijft komen dit jaar vergeet je dan ook niet in te schrijven. Dit doe je door voor 29 oktober¬†‚ā¨35 over te schrijven naar¬†BE40 9797 8946 9463¬†met vermelding van naam.  

no comments


Begin werkjaar 2017-2018

Dag beste leden/ouders/sympathisanten/... Jammer genoeg begint over een paar dagen het nieuwe schooljaar terug, maar gelukkig geldt hetzelfde voor de Chiro! Hier zijn al een paar eerste data voor dit jaar:

  • Zondag 3/9: Vandaag staan wij op de dorpsdag van Brasschaat, kom gerust eens een kijkje nemen als je wil! (meer info op ons facebook event!)
  • Zondag 10/9: Helaas, niets te doen vandaag, deze week nog geen Chiro...
  • Zondag 17/9: Vandaag beginnen we er terug aan, met onze overgang! We komen zoals gewoonlijk om 14h samen, met om 16:30h de bekendmaking van de ¬†nieuwe leidingsverdeling. Ge√Įnteresseerde ouders/oud-leiding/... zijn ook welkom vanaf 16h om deze bekendmaking mee bij te wonen.
  • Zondag 24/9: Vandaag is onze eerste normale Chiro zondag, in onze (nieuwe) afdelingen en met onze (nieuwe) leiding. Chiro van 14h-17h.
  • Vanaf de volgende maand zullen jullie normaal gezien terug alle nodige info ontvangen via ons pxke. Dit verschijnt ook altijd hier op onze site.
Voor nieuwe leden die eens willen komen proberen in onze Chiro zegt de overgang op 17/9 waarschijnlijk niet zo veel, maar zij zijn vanaf zondag 24/9 zeker van harte welkom! Mochten jullie nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje (contact), of kom langs op de dorpsdag! Tot binnenkort! Groeten Erik

no comments


Decathlon

Beste ouders, leden en sympathisanten

Sommigen onder jullie kennen waarschijnlijk wel het systeem dat A.S. Adventure had, waarbij je je lidkaart kon laten zien als je iets aankocht, en dan kregen wij ieder jaar een bon waarmee wij dan materiaal konden kopen e.d.

Blijkbaar heeft Decathlon ook zo’n systeem, en dan zelfs nog gemakkelijker!
Bij Decathlon wordt dit allemaal automatisch geregeld via de Decathlon kaart, het is voldoende om dit formulier in te vullen, verder hoeven jullie niets te doen.

En het is zelfs voordelig voor jullie!
Bij de registratie krijgen jullie eenmalig een welkomstgeschenk met 400 punten in.
Verder krijgen wij dan punten op onze Chiro Decathlon kaart voor iedere aankoop die jullie doen met jullie kaart. Deze punten worden dan door ons ingezet om materiaal te kopen om elke zondag nog leuker te maken!

Alvast bedankt!

De Leidingdecat_logo_antwerpen_2015

no comments